Kontak

Mau pesan galendo?

Galendo.com adalah penjual makanan galendo pertama di Indonesia secara Online via internet.

Silakan hubungi saya aja (kang Oman)

kang oman galendo
bisa call atau SMS
di nomor HP: 0813 2345 2229

 

Alamat:
Jl. Ciptomangunkusumo No. 524

RT01/RW23 Ciamis

Jawa Barat – 46211

 

4 Comments

  • dafa1907 says:

    salam kenal..

    wilujeng tepang kanggo kang oman anu tos kersa ngalestarikeun makanan tradisional urang ciamis.
    sim kuring asa-asa kenal gening ka salira nya..
    punten,waktos smp sakola dmn nya?

    hatur nuhun

    • sawangsulna hatur nuhun seja linggih..
      nya kitu tea kang da geuning budaya lokal teh ampir leungit kasered ku budaya2 nagara deungeun..upami heunteu ku orang sunda na keneh mah nya bade kusaha deui atuh kang anu ngalestarikeun-nana..hehe kitu manawi kang.
      simkuring waktos SMP sakola di SMP 4 ciamis kang..anu disagedengeun Mesjid Agung Ciamis tea.

  • Assalamualaikum wr wb.

    Kang punten, upami sistem dropship tiasa henteu?
    Manawi tiasa ke urang pasarkeun, pami kapayun seueur peminat abdi bade janten agen. Kumaha tah…
    Aeh muhun abdi ayeuna di Tangerang padumukan teh.
    Nuhun kang infona..

    Wassalam

    Dedi
    0818869727

  • endang triwahyuni says:

    Aku pingin beli galendo oleh2 khas ciamis,krn aku tinggal di karawang jd jauh bl ke ciamisnya mk aku mau psn on line aja bisa engga?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2012-2014 Galendo.com All rights reserved.
Desk Mess Mirrored version 1.9.1 theme from BuyNowShop.com.